​Buskørsel til enhver lejlighed i høj komfort

​Få buskørsel til alle lejligheder hos Alba Turist. Vi tilbyder buskørsel til institutioner, foreninger og virksomheder ligesom vi tilbyder turistkørsel og sightseeing-ture. Vi løser alle slags kørsels opgaver - ingen opgaver er for små eller for store. Ring allerede nu og få et tilbud på din næste bustur. Vi kan også være behjælpelig med at planlægge arrangementer i forbindelse med buskørsel.​

Glade passagerer har høj prioritet

​Buskørsel hos Alba Turist foregår med højeste komfort. Vi råder over flere dobbeltdækkerbusser, turistbusser og minibusser og vores store busser er med alt moderne udstyr som aircondition, Wi-Fi, toilet og TV-skærme. Derved kan vi sikre din oplevelse af komfort under jeres bustur.

Vi sætter altid vores kunders behov forrest ved buskørsel og bestræber os på, at du som kunde hos Alba Turist får den bedste oplevelse på din bustur. Sikkerheden er dog vores højeste prioritet. Det betyder meget for os at have glade passagerer, men bestemt også at aflevere glade passagerer efter endnu en sikker, vellykket og behagelig busrejse og firmakørsel.

Vi sidder klar til at give en god pris på buskørsel

​Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonerne. De kan være med til at sikre, at lige netop dit arrangement eller din udflugt bliver en stor succes, så ring og få et tilbud på telefon 40 71 11 71 eller brug et minut på at udfylde formularen, så svarer vi hurtigt med et online tilbud.

Du kan også klikke ind på de nedestående sider, hvis du vil vide mere om en speciel type buskørsel:

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk