Turistkørsel der er skræddersyet til jeres behov

​Alba Turist arrangerer turistkørsel for privatpersoner, foreninger og arbejdspladser, der skal på udflugt eller deltage i et arrangement i Danmark eller i udlandet. Vi kan også tilbyde at håndtere hele arrangementet fra start til slut, ligesom vi kan hjælpe med inspiration til at gøre jeres arrangement og turistkørsel så spændende som muligt.

Vi kan organiserer hele arrangementet ved turistkørsel

​Det betyder, at vi kan booke et hotel, hvis der er tale om en udflugt over flere dage, men også, at vi kan sørge for forplejning og guideservice i forbindelse med vores turistkørsel. Desuden kan vi komme med forslag til restauranter eller museer.

Vi har med andre ord stor ekspertise i at planlægge arrangementer og alt andet i forbindelse med turistkørsel. Der er samtidig en selvfølge for os, at vi altid sætter vores kunder forrest og sikrer, at kunderne får den absolut bedste oplevelse med vores buskørsel.

Vores turistkørsel sker med vægt på service og komfort

​Vi stiller store krav til vores chauffører omkring kundeservice, præcision og trafiksikkerhed, men vi stiller også store krav til vores busser i forhold til sikkerhed, vedligeholdelse og komfort.

Vores moderne flåde af veludstyrede busser består af dobbeltdækkerbusser, turistbusser og luksusminibusser. Og de store busser har naturligvis Wi-Fi, TV-skærme, aircondition og toilet. Derved bliver enhver turistkørsel så behagelig som muligt.

Kontakt Alba Turist

Ring på telefon 4071 1171 eller benyt vores online-tilbud, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

Du finder information om vores busser her.

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk