Klub- og foreningskørsel i ind- og udland

​Alba Turist tilbyder klub- og foreningskørsel i hele Danmark, herunder til udlandet. Det kan være i forbindelse med en udflugt, en rejse eller en sportsbegivenhed. Vi kører blandt for sportsklubber som for eksempel fodboldklubber, når de skal spille en kamp i en anden by, i en anden del af landet eller i udlandet. Men foreningskørsel kan også være til og fra lufthavnen.

Foreningskørsel i moderne og veludstyrede busser​

Det er naturligt for os, at vi sætter kunderne forrest, ligesom vi altid bestræber os på, at kunderne får den bedste oplevelse i forbindelse med foreningskørsel. Derfor stiller vi store krav til vores chauffører, men også til vores busser.

Vi har således en moderne flåde af veludstyrede busser, herunder dobbeltdækkerbusser, turistbusser og luksusminibusser. De store busser har aircondition, Wi-Fi, TV-skærme, toilet og meget mere, så transporten kan blive så behagelig som overhovedet muligt.

Vedligeholdte busser og påpasselige chauffører

Trafiksikkerhed er også vigtig for os, især når vi udfører foreningskørsel med børn og unge. Derfor bliver vores busser jævnligt serviceret og vedligeholdt, og derfor overholder vores chauffører de forskellige love og regler, ligesom de er opmærksomme og påpasselige under transporten.

Du er velkommen til at ringe til os og tale med vores erfarne medarbejdere for at høre mere om klub- og foreningskørsel og for at få et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 4071 1171 eller benyt vores online tilbud.

Du kan læse mere om vores forskellige busser her

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk