Kontraktkørsel for børnehaver, skoler og klubber

​Vi udfører dagligt kontraktkørsel for fodboldklubber, børnehaver, skoler og mange andre institutioner. Og vi sætter altid kundernes behov forrest og bestræber os på, at de får den bedste oplevelse af bustransporten i vores topmoderne og behagelige busser.

Sikkerhed og præcision er altid i fokus

​Sikkerhed i forhold til selve bussen, men også i forhold til kørslen har også høj prioritet, især når der er tale om transport af børn og unge. Dertil kommer, at vores professionelle chauffører er både venlige og imødekommende overfor børnene og de situationer, der kan opstå ved daglig kontraktkørsel med børn og unge.

Desuden er præcision yderst vigtig, hvis hverdagen skal fungere for skoler, institutioner og klubber. Derfor er det helt essentielt for Alba Turist, at vores kunder kan regne med os. Dertil kommer, at vi kender lokalområdet og således vil kunne hjælpe jer, hvis der opstår særlige omstændigheder i forbindelse med den jævnlige kontraktkørsel.

Vi har en moderne flåde af veludstyrede busser, der rækker over dobbeltdækkerbusser, turistbusser og luksusminibusser. Og de store busser har naturligvis aircondition, TV-skærme, toilet og meget mere, således transporten kan blive så komfortabel som overhovedet muligt ved kontraktkørsel.

Kontakt os for at få et tilbud på kontraktkørsel

​Ring gerne til Alba Turist og tal med vores erfarne medarbejdere på telefon 4071 1171 eller benyt vores online-tilbud, hvis I har brug for kontraktkørsel og ønsker et skræddersyet tilbud. Vi kan naturligvis både køre helt korte ture og meget lange ture.

Du kan læse mere om vores bustyper her.

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk