​Firmakørsel i moderne busser med erfarne chauffører

​Overvejer I firmakørsel i forbindelse med en konference, fagmesse eller er I ved at planlægge jeres næste firmaudflugt? Så book jeres firmakørsel hos Alba Turist ApS, så sørger vi for en behagelig erhvervskørsel. Vi har stor ekspertise i erhvervskørsel og i planlægning af arrangementer. Derfor kan vi tilbyde at håndtere jeres arrangement fra start til slut. Desuden hjælper vi gerne med inspiration til at gøre jeres erhvervskørsel og arrangement så indholdsrigt og spændende som muligt.

Vi hjælper med al planlægning i forbindelse med firmakørsel

​Vi lægger stor vægt på firmakørsel, fordi vi som firma selv nyder at komme på tur indimellem. Vi er også gerne behjælpelige med booking af hoteller, hvis der er tale om en udflugt på flere dage. Vores medarbejdere er yderst erfarne og kompetente til at arrangere både forplejning og guideservice til jeres buskørsel eller komme med forslag til restauranter og seværdigheder, som er et besøg værd. Tag os gerne med på råd om firmakørsel, uanset jeres ønsker eller overvejelser i forbindelse med jeres forestående busarrangement. 

Ring allerede nu til Alba Turist for at få et skræddersyet tilbud på buskørsel til jeres næste arrangement. Ring på telefon 4071 1171 eller benyt vores online-tilbud. Vi tilbyder også faste aftaler på erhvervskørsel, men uagtet hvad du vælger, så kan du være sikker på at få en professionel service til en fair pris.

Veludstyret flåde til firmakørsel sikrer jer en behagelig tur

​Uanset om I er få eller mange, finder vi den erhvervskørsel, som passer jer bedst. Prøv for eksempel firmakørsel med en af vores behagelige dobbeltdækkere med plads til 83 personer eller en af vores minibusser med lædersæder til jeres arrangement. 

Læs mere om vores bustyper her

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk