Udhëtime pë Maqedoni

Alba Turist ofron udhtime në disa destinacione për Maqedoni:

Kumanovë, Shkup, Tetovë, Gostivar, Kërçovë, Strugë, Ohër, Resen dhe Prilep.

Kontakt informata:

Jeni të mirëseardhur të kontaktoni për më shumë informata.

Orari i punës:

Nga e hëna - premte: kl. 8.00 - 16.00.

Tlf.: (+45) 33 12 36 81

Kontakte akute:

Për raste të ndryshme kontaktoni në numrin e tlf.: (+45) 52 52 69 51

 

 

Busfahrten nach Makedonien

 

Alba Turist anbietet busfahrten nach mehre distinationen in Makedonien.

Städte who wir halt machen:

Kumanovë, Shkup, Tetovë, Gostivar, Kërcevë, Strugë, Ohër, Resen und Prilep.

Sie könte uns zum jeder zeit kontakte für weitere information.

Öffnungszeiten:

Montag bis Freitag: kl. 8.00 - 16.00

Tlf.: (+45) 33 12 36 81

Vagttelefon:

Beim akutte zufälle ausen unsere normale öffnungszeit: (+45) 52 52 69 51​

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk