Tag med Team Alba til Le Mans 2016! (15 - 20 Juni)

​Kom med til en hæsblæsende og uforglemmelig oplevelse, og oplev verdens nok mest berømte motorløb!

Kom med og vær med til en uforglemmelig oplevelse. Oplev Le Mans's helt specielle stemning, fællesskab, det sociale og festen, som er noget helt specielt og unikt, man kun oplever til Le Mans! Vær med til at heppe på vores danske racerkørere, og i særdeleshed Jan Magnussen, der som - som altid - er et rigtig godt bud, på en dansk sejr i GT-Pro klassen.

Under Le Mans er der en helt masse at opleve. Der er f.eks:

Fredag, d. 17/06-2016:

Kom i pitten og oplev alle de smukke ekstrem-biler der skal kører under Le Mans. Der vil være mulighed for at komme helt tæt på i garagen, og blandt andet se mekanikerne i aktion, i at færdiggøre det sidste touch på bilerne.

Derudover vil der også være en kørerparade, hvor alle Le Mans racerkører fra alle felter kører i vidunderlige veteranbiler af alle slags, hvor 100.000 mennesker vil se med, og tiljuble racerkørerende.

Lørdag, d. 18/06-2016:

Her vil der være optakt. Optakten er udenlige en festlig begivenhed med alt fra dans og musik, til endnu en flot præstation af racerkørende. Bilerne vil blive linet op til løbet.

Sjovere parkeringspladser end her hjemme:

Til Le Mans skal man helt klart gå sig en tur ned af parkeringspladserne. Her vil man opleve alle slags biler. De helt klassiske by-biler, luksus-biler, sportsvogne, muskel-biler, og nydelige gamle veteranbiler.

Arnage-svinget efter mørkets frembrud:

I Arnage-svinget kommer billerne for fuldt drøn, for derefter at bremse hårdt ned, for at kunne glide igennem banens langsomste sving. Bilernes bremseskiver bliver rødglødende og lyser op. Man kan følge bilerne fra voldende, mens man nyder en lun grillet pølse, og nyder en kold vand eller øl. Ud over Arnage-svinget er det også værd at tage videre ud. Man kan f.eks. opleve deres pariserhjul, og nyde det fantastiske franske natteliv.

Sejrsceremonien:

Selvom ens hold ikke vandt, er det stadigvæk en oplevelse man bare må have med i kufferten. Det kan mærkes fra top til tå, at være med til denne begivenhed, sammen med 100.000 andre glade mennesker.

Se også feltet Pris og bestilling og Karting Syd.

 

 

​Alba Turist ApS

Vasbygade 18, 2450 København SV

 

 

​   +45 40 71 11 71​

​   info@albaturist.dk